Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Club van 50

De club van 50 (voorheen de club van 50 gulden, nu de club van 25 euro) is een interessant en aantrekkelijk sponsorprogramma voor leden en niet-leden van de Milheezer Boys. De club van 50 biedt u als particulier of bedrijf de mogelijkheid iets bijzonders te doen voor de jeugd van de Milheezer Boys. Want uw ondersteuning kan de jeugd in deze tijd goed gebruiken!

 

Voor wie is de club van 50?

De club van 50 is voor mensen die het jeugdvoetbal bij de Milheezer Boys een warm hart toedragen en dat met een jaarlijkse donatie van (minimaal) 25 euro willen onderstrepen.

 

Wat is het concrete doel van de club van 50?

Het concrete doel is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra activiteiten en faciliteiten voor de jeugd van de Milheezer Boys te kunnen realiseren.

Voorbeelden in de afgelopen jaren: het speeltoestel voor de kantine, de seizoenafsluiting in de vorm van een sport- en speldag, een herinneringsstandaard voor de kampioenen, het shirt voor de pupil van de week en bijdragen voor een gekwalificeerde jeugdtrainer, de website van de vereniging en de aanleg van het pannaveld op het sportpark.

 

Wat houdt het lidmaatschap van de club van 50 concreet in?

Allereerst een goed gevoel omdat je de jeugd van de Milheezer Boys (en daarmee de gehele voetbalvereniging) ondersteunt. U krijgt een vermelding op het club van 50 bord in de kantine.U heeft me dezeggenschap over de besteding van de opbrengst van de club van 50. En uiteraard valt u eeuwige roem ten deel!

 

Hoe wordt u lid?

De club van 50 hoopt van harte dat u lid wilt worden voor dit goede doel. U kunt zich daarvoor aanmelden bij een van de volgende bestuursleden:

  • Voorzitter Peter Crooijmans (tel. 06-46564090|  e-mail peter.crooijmans@kpnmail.nl)
  • Penningmeester Peter van den Elsen (e-mail pvandenelsen@gmail.com)
  • Bestuurslid Gidius van den Broek (e-mail e.broek@upcmail.nl)
  • Bestuurslid Marius Joosten (tel. 06-19938033 | e-mail m.joosten28@chello.nl)
  • Secretaris Tinie van der Aa (tel. 06-12893642 | e-mail tinusvansluis6@hotmail.com)

 

Downloads