Afgelastingen

16 december:
MVC - Milheezer Boys (14:30)
Mierlo-Hout 4 - Milheezer Boys 3

Laatst gepdate: 22 november 2016 9:45 am

Club van 50

Iedereen die Milheezer Boys een beetje volgt heeft vast wel eens gehoord van de Club van 50. Voor wie het nog niet weet, de Club van 50 is een club mensen die jaarlijks € 25 uitlegt welk bedrag direct aan de jeugdafdeling van Milheezer Boys ten goede komt. Indirect profiteert daar natuurlijk heel de vereniging van. De Club van 50 heeft een bestuur die de ingelegde gelden beheert en de Club vertegenwoordigt binnen de vereniging. Jaarlijks wordt aan de leden financiële verantwoording afgelegd tijdens de algemene vergadering.

In de afgelopen jaren zijn er veel dingen gerealiseerd of mede mogelijk gemaakt door de Club van 50. Voorbeelden hiervan zijn het speeltoestel welke voor de kantine is geplaatst, de seizoenafsluiting bij de jeugd in de vorm van een sport- en speldag, een herinneringstandaard voor de kampioenen, het shirt voor de pupil van de week, een gekwalificeerde jeugdtrainer en de website van onze vereniging. Velen hebben ook genoten van de voetbalclinic die verzorgd werd door Gerrie Mühren en de komst van Helmond Sport. Ook met de realisatie van het pannaveld heeft de Club van 50 een verdienstelijke financiële bijdrage geleverd.

 

Hoe word je lid en wat kost het?

De contributie bedraagt € 25 per jaar en u kunt zich aanmelden bij een van de bestuursleden. Het bestuur bestaat momenteel uit de volgende leden: Marius van Dinther, Peter van den Elsen, Marius Joosten, Peter Crooijmans en Kees Rensen. Als lid van de “Club van 50” wordt je naam vermeld op ons eigen bord in de kantine van de Boys.

Dus mensen geef u op als lid en steun de jeugd van de Milheezer Boys…
Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!