Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Girls gezocht: wordt jij onze nieuwe voetbalster?

Milheezer Girls gezocht: wordt jij onze nieuwe voetbalster?

Ben jij klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan en onderdeel te worden van een fantastisch voetbalteam in Milheeze? De Milheezer Girls zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten! Of je nu veel voetbalervaring hebt of net begint, iedereen is welkom. Bij ons draait het om plezier, sportiviteit en een goede sfeer, zowel op als naast het veld.

Waarom jij bij ons moet komen voetballen

  • Gezelligheid en diversiteit: Bij de Milheezer Girls staat gezelligheid voorop. Ons team bestaat uit een diverse groep vrouwen, waar iedereen zich snel thuis voelt. Van jong tot iets ouder, iedereen draagt bij aan een fijne teamsfeer.
  • Gemotiveerd team met vaste trainer: We hebben een gemotiveerd team en een vaste trainer die zorgt voor leuke, uitdagende en leerzame trainingen. Of je nu je techniek wilt verbeteren of gewoon lekker wilt bewegen, bij ons zit je goed.
  • Flexibele competitie: Onze competitie is ideaal voor speelsters met een drukke agenda. We trainen elke maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur, en spelen maximaal 10 vrijdagavonden per seizoen. Zo blijft er genoeg tijd over voor andere verplichtingen of hobby’s.
  • Recreatief voetbal: Voor oud-speelsters die nog graag een potje willen voetballen, bieden wij recreatief voetbal. In toernooivorm speel je meerdere korte wedstrijden per avond, waarbij sportiviteit en plezier centraal staan. Het draait om lekker bewegen en samen een gezellige avond hebben.
  • Maak kennis en train een keertje mee: Voetbalervaring is absoluut geen must. Twijfel je nog? Kom gewoon eens vrijblijvend meetrainen om de sfeer te proeven en te ervaren hoe leuk voetballen kan zijn. We nodigen je van harte uit om een paar keer mee te trainen en te kijken of het iets voor je is.

Wat je verder moet weten

  • Trainingstijden: We trainen elke maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur.
  • Wedstrijden: Maximaal 10 vrijdagavonden per seizoen.
  • Locatie: Onze trainingen en wedstrijden vinden plaats op het sportcomplex van Milheezer Boys.
  • Contact: Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Janine via 0621197908 of mail naar secretariaat@milheezerboys.nl.

 

Kom langs en beleef het zelf!

Of je nu alleen komt of samen met vriendinnen, jullie zijn van harte welkom.

Bij de Milheezer Girls draait het om plezier in het spel en de gezelligheid met elkaar. We hopen je snel te zien op het veld!

 

Deel met je vrienden