Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Wietse Adriaans pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Boerdonk

Wietse Adriaans pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Boerdonk

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – Boerdonk aan jullie voor:  Wietse Adriaans!

Wietse Adriaans

Hallo, Hallo

Ik ben Wietse de jongste van de Adriaantjes, en ik ben al 6 jaar.
Mijn papa en mama zijn Will en Elsbeth. Marik is mijn grote broer en Silke mijn grote zus. Sinds kort hebben we een nieuw vriendje in huis en dat is Bram.
Als ik groot ben wil ik politie worden want dan ben ik de baas over iedereen en moet iedereen naar mij luisteren.
Ik speel in Millus bij Mb mini’s en papa is mijn trainer.
Psv is de beste en Ajax is boe!!!
Zo nu weten jullie alles van mij en kunnen jullie mij aanmoedigen.

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden