Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Gelino Mayer pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SPV

Gelino Mayer pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SPV

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – SPV aan jullie voor:  Gelino Mayer!

Gelino Mayer

Mijn naam is… Gelino Mayer
Ik ben … 7 jaar oud en zit in groep … 3 van basisschool … De Kastanjelaar
Mijn papa heet …Stefan mijn mama … Miranca en mijn zusje heet Djaylana en mijn stiefbroertjes heten Milano & Giano….
Ik voetbal in team …JO8 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is … PSG en de beste speler vind ik … MBAPPÉ
Het leukste aan voetbal vind ik … Scoren
Later wil ik … Prof Voetballer worden.

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden