Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Start Trainingen en Nieuwjaarsreceptie Milheezer Boys

Start Trainingen en Nieuwjaarsreceptie Milheezer Boys

We zijn verheugd jullie mede te delen dat vanaf aanstaande maandag (8 januari) de trainingen voor onze actieve leden weer van start gaan, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Een frisse start van het nieuwe jaar op ons sportpark!

Daarnaast staan de eerste wedstrijden van het seizoen gepland voor volgend weekend ⚽, en we kijken uit naar een sportief en succesvol vervolg van het voetbalseizoen.

Op donderdag openen we onze kantine voor de eerste keer in het nieuwe jaar. We nodigen jullie allemaal van harte uit om aanwezig te zijn bij onze nieuwjaarsreceptie. Na deze gezellige bijeenkomst organiseren we aansluitend een darttoernooi, georganiseerd door ACDMWG. Het belooft een avond vol plezier te worden!

We wensen jullie allen veel plezier en succes en kijken er naar uit om jullie weer te verwelkomen op ons sportpark vanaf komende week.

Sportieve groeten,

Bestuur Milheezer Boys

 

Deel met je vrienden