Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Daan Vogels pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Brandevoort

Daan Vogels pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Brandevoort

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – Brandevoort aan jullie voor:  Daan Vogels!

Daan Vogels

Mijn naam is Daan Vogels. Ik ben 9 jaar oud en zit in groep 6 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Gideon en mama Marike, ik heb 1 broer die Stijn heet.
Ik voetbal in de JO10-2 van de Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax en de beste speler vind ik Twan van de Vrande.
Het leukste aan voetbal vind ik scoren!
Ik heb nog geen idee wat ik later wil worden.

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden