Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Raf Koenen pupil van de week tijdens Milheezer Boys – MVC

Raf Koenen pupil van de week tijdens Milheezer Boys – MVC

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – MVC aan jullie voor:  Raf Koenen!

Raf Koenen

Hoi allemaal,

Ik ben Raf Koenen en ben 7 jaar. Ik zit in groep 4 van de Kastanjelaar in Milheeze. Ik voetbal al 1,5 jaar bij de Milheezer Boys en mijn papa is mijn trainer samen met Yvonne en Paul.

Wat ik het leukste vind aan voetbal zijn de wedstrijdjes. Op zaterdag sta ik dan ook al om 6 uur in mijn wedstrijdtenue en met mijn rugzak ingepakt bij papa en mama aan bed, klaar om te gaan! Als een wedstrijd of training niet door kan gaan omdat het slecht weer is dan word ik woedend. Ik sta het liefste spits en wil graag scoren. Als ik scoor doe ik het overwinningsdansje van mijn favoriete speler Kylian Mbappe na. Graag zou ik nog ooit naar de voetbalschool gaan.

Wij hebben een heel leuk team waarin heel veel klasgenootjes zitten.

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden