Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys speler en vrijwilliger Prins Carnaval 2023

Milheezer Boys speler en vrijwilliger Prins Carnaval 2023

Twan van der Vrande, speler van Milheezer Boys 1 en actief als vrijwilliger binnen onze vereniging is zaterdag uitgekomen als nieuwe Prins in het Veenmollenrijk. Twan, met Carnaval bekend als Prins Twan d’n Tweede, is 28 jaar oud en een sleutelspeler in ons eerste elftal, waar hij al vele jaren zijn toewijding toont.

Naast zijn onmiskenbare bijdrage op het veld, is Twan ook een actief lid van onze activiteitencommissie (ACDMWG).

Twan woont samen met zijn prinses, Marlijn Janssen, aan de Akkerweg. Samen betreden zij het nieuwe carnavalsjaar met de krachtige spreuk: “’t Gereedschap an de kant en de scepter in de hand, want der moet wa gebeure in ‘t Veenmollenland!” Deze woorden weerspiegelen zijn energie en vastberadenheid op het veld en verwijzen hiermee ook naar de activiteitencommissie.

Wij zijn ongelooflijk trots op Twan’s benoeming en zijn ervan overtuigd dat hij een fantastische prins zal zijn voor het Veenmollenrijk.

Namens de hele vereniging en alle leden van Milheezer Boys, wensen we Prins Twan d’n Tweede en Prinses Marlijn een fantastisch carnavalsjaar toe.

Deel met je vrienden