Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dirk van Eijk pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SV de Braak!

Dirk van Eijk pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SV de Braak!

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – SV de Braak aan jullie voor:  Dirk van Eijk!

Dirk van Eijk

Mijn naam is Dirk van Eijk
Ik ben 7 jaar oud en zit in groep 4 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Patrick en mijn mama Miranda. Ik heb een hond en zij heet Kyra.
Ik voetbal in team JO8 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax.
Het leukste aan voetbal vind ik een doelpunt maken.
Later wil ik boswachter worden. Mijn hobby’s zijn knutselen, met lego spelen, voetballen, papa vervelen en Jong Milheeze. Het lekkerste om te eten vind ik sushi. Champignons en witlof vind ik vies. Mijn lievelings liedje is Nijntje in de lockdown. Papa en mama worden helemaal gek van deze muziek.

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden