Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Wes is pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Rood Wit ’62!

Wes is pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Rood Wit ’62!

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – Rood Wit ’62 aan jullie voor:  Wes van der Kant!

Wes van der Kant

Ik ben Wes van der Kant, 7 jaar en voetbal met veel plezier bij JO-8. Mijn broers Jur en Lars voetballen ook bij Milheezer boys. Papa en mama helpen beiden met trainen dus op zaterdag zijn we met de hele familie op het voetbalveld.

Ik hoop dat ik later bij het eerste elftal van Milheezer Boys kan gaan voetballen. Mocht dit niet lukken dan kan ik nog altijd bij Ajax gaan voetballen…

Ik wens het eerste elftal heel veel succes met hun eerste competitiewedstrijd van dit seizoen!

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden