Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Draag bij aan de toekomst van onze jeugdspelers met Rabo Clubsupport!

Draag bij aan de toekomst van onze jeugdspelers met Rabo Clubsupport!

Het is weer zover! De Rabo ClubSupport actie is van start gegaan, georganiseerd door de Rabobank. Dit initiatief is een kans voor ons allemaal om te investeren in het bloeiende verenigingsleven van Milheeze, met Milheezer Boys als een belangrijk onderdeel. Rabo ClubSupport is ontworpen om clubs en verenigingen te ondersteunen bij het realiseren van projecten die niet alleen onze club, maar ook onze buurt sterker en beter maken.

Rabobank is toegewijd aan het versterken van de gemeenschappen waarin ze actief is, en dat betekent indirect investeren in verenigingen zoals de onze. Met Rabo ClubSupport kunnen we stemmen werven om onze doelen te bereiken. Rabobank gelooft dat iedereen het recht heeft om lid te zijn van een club, en daarom ondersteunen ze sportclubs en verenigingen in heel Nederland met onder andere een actie zoals deze.

De opbrengst van 2022 is geinvesteerd in een duurzaam speeltoestel

Extra trainingsmateriaal nodig

Dankzij de genereuze steun van vorig jaar hebben we onlangs een nieuw speeltoestel kunnen plaatsen op ons sportpark. Dit jaar richten we ons doel op de aanschaf van extra verplaatsbare doeltjes. Deze noodzaak is ontstaan doordat al onze jeugdteams sinds de winterstop twee keer per week trainen, wat heeft geleid tot een grotere behoefte aan trainingsmateriaal om onze jeugdspelers te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Dit jaar willen we de opbrengst investeren in extra doelen voor onze jeugd.

Laat je stem horen, stem op Milheezer Boys!

U kunt uw stem uitbrengen en ons helpen dit doel te bereiken via de Rabobank App of de website. Uw stem maakt een verschil en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van onze vereniging. Mogen we op uw stem rekenen? De stemperiode loopt van 4 september tot en met 26 september.
Samen kunnen we Milheezer Boys en onze gemeenschap sterker maken. Laten we samenwerken om onze doelen te bereiken en een positieve impact te creëren voor de toekomst. Alvast bedankt voor uw steun!

 

Dit jaar willen we investeren in extra trainingsdoeltjes voor de jeugd.

Deel met je vrienden