Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Tjeu en Jur pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – Leunen

Tjeu en Jur pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – Leunen

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staat in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark ’t Rooi tijdens Milheezer Boys – Leunen. We stellen hierbij graag onze Pupillen van de Week aan jullie voor: Jur van de Weijer en Tjeu Verbruggen!

 

Tjeu

Tjeu Verbruggen

Ik ben Tjeu Verbruggen en ben 7 jaar. Ik voetbal in team jo-8 van de milheezer boys. Mijn papa heet Maikel, mijn mama Loes en mijn broer Dré. Mijn favoriete voetbalspeler is Ronaldo en de beste club De Milheezer Boys! Het leukste aan voetbal vind ik partijtje spelen.
Later wil ik heel sterk worden.

 

 

 

Jur

Jur van de Weijer

Mijn naam is Jur van de Weijer.
Ik ben 8 jaar oud en zit in groep 5 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Martijn, mijn mama Daisy en mijn broer heet Vik en zusje Lou.
Ik voetbal in team JO9 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is PSV en de beste speler vind ik Luuk de Jong.
Het leukste aan voetbal vind ik samenwerken.
Later wil ik dokter worden.

 

 

 

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden