Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Nieuwe invulling kantine 2023-2024

Nieuwe invulling kantine 2023-2024

Goed nieuws! Wij zijn verheugd om de aanstelling van Anke van Meel als kartrekker van het kantineteam voor het aankomende seizoen aan te kondigen. Na het vertrek van Daan en Ingrid, die na vele succesvolle en plezierige seizoenen eerder hebben besloten te stoppen, was de club op zoek naar een nieuwe invulling. In plaats van één kantinebeheerder is ervoor gekozen om het concept van het vorige seizoen voort te zetten, waarbij een enthousiaste groep mensen de kantine bemande.

Het afgelopen seizoen is er een team samengesteld dat met enthousiasme de club heeft geholpen om de kantine draaiende te houden en onze leden en bezoekers van het sportpark te bedienen. Voor komend seizoen zal Anke van Meel als kartrekker fungeren voor deze nieuwe groep en een sleutelrol spelen in het coördineren en aansturen van het team.

Met haar ruime ervaring in de horeca en haar enthousiasme geloven we dat Anke de juiste persoon is om deze rol op zich te nemen. Ze zal dezelfde aanpak hanteren als het succesvolle concept van het afgelopen seizoen, waarbij een groep toegewijde leden de kantine heeft gerund.

Frank van den Berkmortel, penningmeester van Milheezer Boys, is blij met de aanstelling van Anke als kartrekker van het nieuwe kantineteam. “Het enthousiasme waarmee het team het afgelopen seizoen de kantine heeft bemand is van onschatbare waarde geweest voor de club. Het concept heeft goed gewerkt en sluit perfect aan bij de situatie van Anke voor het komende seizoen.”

Wij roepen hierbij ook geïnteresseerden (v.a. 15 jaar) op om zich aan te sluiten bij het nieuw te vormen kantineteam. We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan de gemoedelijke sfeer in onze kantine. Als onderdeel van het team kun je flexibel werken zonder jezelf vast te leggen aan verplichtingen en daar tegenover staan uiteraard passende vergoedingen. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact opnemen met Anke van Meel of Frank van den Berkmortel via financien@milheezerboys.nl of telefonisch via 06 132 32 773 (Frank).

Met de aanstelling van Anke van Meel als kartrekker van het kantineteam kijken we vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen bij Milheezer Boys. We zijn ervan overtuigd dat Anke en het team een geweldige ervaring zullen bieden aan onze leden en bezoekers op ons sportpark.

 

Deel met je vrienden