Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Mees en Anna pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – SV de Braak

Mees en Anna pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – SV de Braak

Mees van Kasteren (links op de foto) en Anna van der Slik (rechts)  zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – SV de Braak! Mees en Anna spelen bij Milheezer Boys JO8. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Mees van Kasteren

Hoi ik ben Mees van Kasteren ben 23 mei 8 jaar geworden, en ik zit in groep 4. Mijn ouders zijn Dennis en Hanneke van Kasteren, en ik heb een oudere broer Ties. Ik voetbal bij de Milheezer Boys JO8. En op vrijdag ga ik met mijn voetbalvriendin Anna naar de voetbalschool. Zelf ben fan van PSV en de beste speler vind ik Xavi Simons. Het leukste aan voetbal vind ik de wedstrijden, en sta dan graag als spits. Zou dan ook heel graag profvoetballer willen worden.

Even voorstellen: Anna van der Slik

Hoi allemaal,

Ik ben Anna van der Slik. Ik ben 7 jaar oud en voetbal bij Milheezer Boys JO8 samen met mijn vriend Mees die ook pupil van de week is.
Mees en ik zitten ook samen op de Peelland voetbalschool bij hoofdtrainer Roy. Dat vinden we heel leuk.

Mijn lievelingsclub is Helmond Sport en mijn lievelingsspeelster is Lieke Martens.

Ik vind het heel leuk dat ik pupil van de week mag zijn tegen SV De Braak, want daar komen we heel vaak. Ik en mijn broer Luuk voetballen bij Milheezer Boys en mijn papa Patrick bij SV De Braak.

Later wil ik Minnie Mouse worden. Mama Marjet en ik zijn dat nu af en toe met carnaval.

Vanmiddag hoop ik dat Milheezer Boys wint en dat mijn buurjongen Nick de ‘nul’ houdt. Zelf hoop ik te scoren bij SV De Braak in de goal.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden