Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Lars en Sven van Meel pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – ASV’33

Lars en Sven van Meel pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – ASV’33

Lars en Sven van Meel zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – ASV’33! Lars en Sven spelen bij Milheezer Boys JO9. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Lars & Sven

Hoi wij zijn Lars en Sven van Meel, wij zijn 8 jaar oud. Samen met onze grote zus Janne, papa en mama wonen wij op de Fransenhof 3 in Milheeze. Mijn papa heet Danny en mijn mama heet Anke. We zitten op de basisschool de kastanjelaar in klas 4. We vinden het super leuk maar ook wel een beetje spannend om pupil van de week te zijn.

Hobby`s:
Naast dat we heel graag voetballen vinden we een spelletje spelen op een computer ook erg leuk. Vaak doen we dan Fortnite of Fifa. Naast het trainen op maandag en woensdag vinden we het ook fijn om met de buurt genootjes en vriendjes te voetballen op het pleintje.

Voetbal:
We voetballen bij de JO-9 van de Milheezerboys onze papa is samen met Willem v/d Kant, Boy v/d Horst en af en toe Robin de Groot onze trainer. We zijn allebei fan van PSV maar Lars vind dat Xavi Simons de beste speler is en Sven vind dat Luuk de Jong de beste speler is. Daarnaast vind Lars Gody Gakpo een echte goede voetballer en die voetbalt niet meer bij PSV maar bij Liverpool. Sven daarin tegen vind Kylian Mbappe van PSG echt heel goed voetballen.

Het leukste aan voetbal:
Lars: Scoren en keepen
Sven: Score en aanvallen

Later wil ik worden:
Lars: profvoetballer.
Sven: boer of iets waarbij ik op tractors, vrachtwagens, graafmachines kan rijden.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden