Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

MB VR30+ zoekt enthousiaste nieuwe dames voor komend seizoen:

MB VR30+ zoekt enthousiaste nieuwe dames voor komend seizoen:

Milheezer Boys VR30+ is op zoek naar nieuwe teamgenoten voor het aankomende seizoen. Ben jij 18 jaar of ouder en heb je altijd al willen voetballen in een gezellige en sportieve omgeving? Dan is dit jouw kans!

Het team is nog volop in training en tot aan het einde van het seizoen vinden er nog drie trainingen plaats in de maand mei. De trainingen worden gehouden op maandag en zijn van 19:30 tot 20:30 uur. Deze resterende trainingen bieden jou daarmee nog de ideale gelegenheid om kennis te maken met het team en de sfeer te proeven. Je bent van harte welkom om een training bij te wonen en mee te doen!

Of je nu ervaren bent of nog nooit een voetbal hebt aangeraakt, iedereen is welkom om vrijblijvend mee te trainen of een kijkje te nemen. Dus als je nieuwsgierig bent naar de sport of gewoon de sfeer wilt proeven, kom dan gerust langs!

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met onze leidster, Rionne van Dommelen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie. Je kunt Rionne bereiken op het telefoonnummer 0613535120.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze kans en sluit je aan bij het gezellige team van MB VR30+. Kom langs, ervaar de passie voor voetbal en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team!

 

Maak jij deel uit van ons gezellige team volgend seizoen?

Deel met je vrienden