Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Seizoensafsluiting met BBQ: ben jij er ook bij?

Seizoensafsluiting met BBQ: ben jij er ook bij?

Wij sluiten het voetbalseizoen af met een gezellige barbecue op ons sportpark na de thuiswedstrijd van Milheezer Boys tegen ASV33  op zondag 14 mei. Spelers, begeleiding en supporters zijn allemaal uitgenodigd om samen het seizoen af te sluiten.

Als je wilt deelnemen aan de barbecue, kun je je opgeven in de kantine aan de bar. Leden van Milheezer Boys betalen een eigen bijdrage van 10 euro, terwijl introducés welkom zijn voor 15 euro per persoon. Het is belangrijk om je op tijd op te geven, uiterlijk tot 5 mei.

We hopen op een grote opkomst en een gezellige afsluiting van het seizoen. Tot ziens op 14 mei!

 

 

Deel met je vrienden