Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Driek & Daley pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – SV Brandevoort

Driek & Daley pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – SV Brandevoort

Driek Claassen (links op de foto) en Daley Mulderij (rechts) zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – SV Brandevoort! Driek en Daley spelen bij Milheezer Boys JO10-1 en JO9-1. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Driek Claassen

Hoi! Ik ben Driek Claassen, 9 jaar oud en zit in groep 5 van de Gerardusschool in Deurne.
Mijn papa heet Hans, en mijn mama Rianne. Ook heb ik een broer en hij heet Ties.
Ik ben keeper van JO10-1, en dat vind het leukste om te doen!!
Mijn lievelingsclub is PSV, en ik ben ook al eens naar een wedstrijd geweest.
Later wil ik graag profvoetballer worden!
Tot zondag!

Even voorstellen: Daley Mulderij

Hallo allemaal,

Ik ben Daley Mulderij uit Milheeze en ik ben 8 jaar. Toen ik drie jaar was ben ik in milheeze komen wonen, eerder woonde ik met mijn papa Gerjan, mijn mama Anja en broertje Storm in Apeldoorn. Ik vind het super leuk om te voetballen en het liefst doe ik dat als verdediger in mijn team jeugd o9 1, maar ik vindt het ook leuk om af en toe aanvaller te zijn.
Ik vind taekwondo ook heel leuk en hou ook heel erg van lezen en gamen, ik beweeg graag en speel ook vaak voetbal met vriendjes uit de buurt. Ik hou van helpen en daarom wil ik graag dokter worden als ik groot ben.
Mijn favoriete voetbal club is Ajax, en mijn favoriete speler is Daley blind, ook al speelt hij niet meer bij Ajax, vorig jaar heb ik een video berichtje gekregen van Daley en een super gaaf shirt van het Nederlands elftal, deze hangt nu op mijn kamer.

Ik hoop nog heel lang bij Milheezer Boys te mogen voetballen.

Groetjes Daley

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden