Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Moos & Driek pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – Bavos

Moos & Driek pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – Bavos

Moos Sanders (links op de foto) en Driek Claassen (rechts) zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de derby Milheezer Boys – Bavos! Moos en Driek spelen bij Milheezer Boys JO8-1 en JO10-1. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor:

Even voorstellen: Moos Sanders

Hoi, mijn naam is Moos Sanders ik ben 7 jaar oud en zit in groep 4 van basisschool de Kastanjelaar. Mijn papa heet Peter en mijn mama heet Kristel, ik heb ook nog een klein zusje Cato van 4 jaar oud. Ik voetbal in team JO8-1 van de Milheezer Boys. Mijn favoriete voetbalclub is PSV maar tegen opa Jan zeg ik altijd dat ik voor Ajax ben, maar dat is natuurlijk een grapje. De beste speler vind ik Virgil van Dijk. Het leukste aan voetbal vind ik het verdedigen en dat ik kan voetballen met mijn vrienden. Ik ben fan van Freek Vonk en weet heel veel van dieren daarom wil ik later bioloog worden. Laterrrrrrr…

Even voorstellen: Driek Claassen

Hoi! Ik ben Driek Claassen, 9 jaar oud en zit in groep 5 van de Gerardusschool in Deurne.
Mijn papa heet Hans, en mijn mama Rianne. Ook heb ik een broer en hij heet Ties.
Ik ben keeper van JO10-1, en dat vind het leukste om te doen!!
Mijn lievelingsclub is PSV, en ik ben ook al eens naar een wedstrijd geweest.
Later wil ik graag profvoetballer worden!
Tot zondag!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden