Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Anissa & Daley pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – RKGSV

Anissa & Daley pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – RKGSV

Anissa Hendriks (rechts op de foto) en Daley Mulderij (links) zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – RKGSV Anissa en Daley spelen bij Milheezer Boys JO9-2 en 1. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Anissa Hendriks

Hoi, ik ben Anissa Hendriks en ik ben 8 jaar oud en jarig op 27 juli. Ik zit in groep 5 van de Kastanjelaar. Mijn papa en mama zijn Hans en Wilma, mijn broertjes heten Javi en Viggo en mijn zus heet Yinthe. Ik ga graag voetballen voor de gezelligheid.

Even voorstellen: Daley Mulderij

Hallo allemaal,

Ik ben Daley Mulderij uit Milheeze en ik ben 8 jaar. Toen ik drie jaar was ben ik in milheeze komen wonen, eerder woonde ik met mijn papa Gerjan, mijn mama Anja en broertje Storm in Apeldoorn. Ik vind het super leuk om te voetballen en het liefst doe ik dat als verdediger in mijn team jeugd o9 1, maar ik vindt het ook leuk om af en toe aanvaller te zijn.
Ik vind taekwondo ook heel leuk en hou ook heel erg van lezen en gamen, ik beweeg graag en speel ook vaak voetbal met vriendjes uit de buurt. Ik hou van helpen en daarom wil ik graag dokter worden als ik groot ben.
Mijn favoriete voetbal club is Ajax, en mijn favoriete speler is Daley blind, ook al speelt hij niet meer bij Ajax, vorig jaar heb ik een video berichtje gekregen van Daley en een super gaaf shirt van het Nederlands elftal, deze hangt nu op mijn kamer.

Ik hoop nog heel lang bij Milheezer Boys te mogen voetballen.

Groetjes Daley

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden