Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Koen van Bommel Voetbalmol 2023 van Milheezer Boys

Koen van Bommel Voetbalmol 2023 van Milheezer Boys

Op donderdag 9 februari 2023 is Koen van Bommel, in een bomvolle kantine tijdens de Carnavalsavond,  tot voetbalmol 2023 benoemd. Deze titel wordt jaarlijks toegekend aan een bijzondere vrijwilliger en is een erkenning voor zijn verdiensten voor de club.

De eretitel werd Koen overhandigd door het bestuur van Milheezer Boys in het bijzijn van CV de Veenmollen met hun Prins Peter 2e, Prinses Esther en Vorst Janko.

Koen heeft de titel voetbalmol 2023 verdiend door zijn jarenlange inzet voor Milheezer Boys. Hij is niet alleen jeugdleider, maar heeft ook bij de senioren een aantal vrijwilligersfuncties vervuld. In het huidige seizoen is Koen leider van het JO19 elftal en vlagger van het 2e elftal, terwijl hij tevens reserve vlagger is van het vaandelteam MB1. Daarnaast helpt hij regelmatig in het horecadeel van de kantine.

Met zijn enthousiasme en inzet voor de club verdient Koen zijn benoeming tot voetbalmol 2023. Het bestuur van Milheezer Boys is trots op hem en dankt hem voor zijn bijdrage aan de vereniging.

 

In actie als doelman voor Milheezer Boys

Deel met je vrienden