Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dré en Marik pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – ELI

Dré en Marik pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – ELI

Dré Verbruggen (links op de foto) en Marik Adriaans (rechts) zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – ELI Dré en Marik pelen samen bij Milheezer Boys JO9-1. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Dré Verbruggen

Mijn naam is Dré Verbruggen. Ik ben 8 jaar en zit in groep 4. Mijn broertje heet Tjeu. Mijn papa heet Maikel Verbruggen en mijn mama Loes Manders. Ik voetbal in team JO-9. Het leukste aan voetbal vind ik samen sporten met mijn vrienden. Later als ik groot ben wil ik mais hakselen.

Even voorstellen: Marik Adriaans

Hallo ik ben het, Marik Adriaans ik ben 8 en ik hou van grapjes. Ik hou van voetballen bij de Milhezer boys. Ik heb super leuke leiders bij het team onder de 9. Soms sta ik in de goal en ben ik keeper dat vind ik ook leuk. Mijn papa en mama heten Will en Elsbeth Adriaans. Mijn Zusje heet Silke en mijn broertje heet Wietse, die doet ook voetballen bij Milheezer boys bij de minioren. Ik hou van PSV. Tot ziens, groetjes Marik

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden