Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Finn en Lars pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – Rood Wit ’62

Finn en Lars pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – Rood Wit ’62

Finn van den Boomen en Lars van der Kant zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – Rood Wit ’62. Finn en Lars spelen samen bij Milheezer Boys JO9-2. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Finn van den Boomen

Hoi ik ben Finn van den Boomen. Ik ben 8 jaar oud en zit in groep 5 van de Kastanjelaar. Mijn papa is John van den Boomen en mijn mama is Kim Manders. Ik heb 2 zussen Jinte en Lauren en een hondje Berry die ook veel van voetballen houdt. Ik voetbal bij JO9-2 en dit doe ik heel erg graag! Het liefst scoor ik veel!
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax, daar ben ik pas geweest! Het was echt geweldig om in de Arena te zijn! Ik ben graag buiten aan het voetballen met vrienden en kinderen uit de buurt!

Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn samen met mijn beste vriend Lars vd Kant.

Even voorstellen: Lars van der Kant

Hoi! Mijn naam is Lars van der Kant. Ik ben 8 jaar en zit in groep 5 van de Kastanjelaar in Milheeze.
Mijn ouders zijn Willem & Yvonne. Mijn broer Jur en broertje Wes voetballen ook bij Milheezer boys en papa en mama zijn trainer.
Ook al wonen we in Milheeze, papa blijft nog steeds een beetje fan van van ZSV. Vanaf de peuterspeelzaal is Finn mijn vriend en we voetballen graag samen. Super leuk dat we nu pupil van de week mogen zijn! Hopelijk worden wij later goede voetballers en mogen we ook mee doen met het 1e elftal!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden