Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Opbrengst Rabo ClubSupport voor realisatie nieuw speeltoestel, denk jij hierover mee?

Opbrengst Rabo ClubSupport voor realisatie nieuw speeltoestel, denk jij hierover mee?

Onlangs is de jaarlijkse Rabo ClubSupport weer tot een einde gekomen en dat heeft geresulteerd in een mooie uitslag voor onze vereniging. Milheezer Boys wil via deze weg al haar leden, vrienden, buren en andere die onze vereniging een warm hart toedragen bedanken voor hun stem op onze club. Hierdoor hebben we een mooi bedrag weten op te halen van € 946,83 en zijn we een stap dichter bij het vervangen van ons huidige speeltoestel op het sportpark.

Nieuw speeltoestel op sportpark ’t Rooi

Zoals eerder gecommuniceerd willen we graag het bestaande speeltoestel vervangen voor een nieuw model. De opbrengst van de Rabo ClubSupport campagne is een mooie eerste start om dit te realiseren. Als club vullen we dit bedrag graag aan om tot een mooi, nieuw speeltoestel te komen.

Meedenken over de besteding van dit budget?

Om tot een juiste keuze te komen zijn wij op zoek naar een aantal geïnteresseerden die zich over dit onderwerp willen bekommeren. Welk speeltoestel voldoet aan de wensen van kinderen en waar kunnen we als club zijnde een aantal jaren weer mee vooruit? Wij willen graag een “commissie” in het leven roepen die het bestuur gaat adviseren inzake het nieuwe speeltoestel. Heb jij interesse om hieraan deel te nemen? Neem dan contact op met Frank van den Berkmortel (financien@milheezerboys.nl, 06 13232773)

Deel met je vrienden