Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Benjamin en Emma pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – Mifano

Benjamin en Emma pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – Mifano

Benjamin Mallek en Emma van der Horst zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – Mifano. Benjamin speelt bij Milheezer Boys JO9-1 en Emma is speelster bij JO9-2. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor!

Even voorstellen

Leuk! Op zondag 31 oktober mag ik pupil van de week zijn bij Milheezer Boys 1. Mijn naam is Benjamin Mallek. Ik ben 8 jaar oud en zit in groep 5 van de basisschool de Kastanjelaar. In het team J09-1 speel ik graag verdediger of in het middenveld. Ik woon met mijn papa Thomas, mijn mama Nicole en mijn zusje Marlene al mijn hele leven in Milheeze, maar mijn ouders komen uit Duitsland. Ik houd heel erg van voetballen en van mountainbiken. Ik houd van het Nederlandse elftal en ook een beetje van het Duitse elftal 😉. Mijn favoriete speler is Thomas Müller en later zal ik graag zo willen spelen als hij.

Mijn naam is Emma van der Horst.
Ik ben 8 jaar oud en zit in groep 5 van basisschool de Kastanjelaar.
Mijn papa heet Boy, mijn mama heet Yvon en mijn 2 zusjes heten Tessa en Sophie.
Ik voetbal in team JO-9 2 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is PSV en de beste speler vind ik Luuk de Jong.
Naast voetballen turn ik in de wedstrijd groep en zul je me dus af en toe ook een radslag of overslag zien maken op het voetbalveld .
Later wil ik voetbalster worden, als dat niet lukt misschien iets met dieren.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden