Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Adriaans Handel en Bestrating steekt onderhoudscommissie in het nieuw

Adriaans Handel en Bestrating steekt onderhoudscommissie in het nieuw

Het lijkt misschien de normaalste zaak van de wereld dat alles er altijd piekfijn bijligt bij Milheezer Boys, maar dat is niet zo. Al enkele jaren kunnen we vertrouwen op een onderhoudscommissie, die druk in de weer is met allerlei klusjes rondom het sportpark. Om ze te beschermen tegen alle weersomstandigheden heeft Adriaans Handel en Bestrating ze, letterlijk en figuurlijk, in een nieuw jasje gestoken.

De ‘onderhoudsploeg’, bestaande uit 9 personen, kreeg op zondag 25 september hun nieuwe werk/clubkleding uitgereikt door Ton en Sanne Adriaans van Adriaans Handel en Bestrating. Via deze weg willen we Ton en Sanne nogmaals hartelijk danken!

vlnr: Sanne en Ton Adriaans (Adriaans Handel en Bestrating), Arjan Borsboom, Henk van den Boomen, Tonnie Vogels, Peter Crooijmans, Toon Bos, Martien Egelmeers. Niet op de foto: Henk Aarts, Peter van den Elsen, Frans van den Berkmortel

 

Deel met je vrienden