Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Zusjes Fenne en Lieke Adriaans pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – HVV Helmond

Zusjes Fenne en Lieke Adriaans pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – HVV Helmond

Afgelopen zondag, tijdens de thuiswedstrijd van Milheezer Boys 1 tegen HVV Helmond, hadden we niet één maar twee pupillen van de week. De zusjes Fenne en Lieke Adriaans waren tijdens dit duel beide pupil van de week en mochten samen met de spelers het veld betreden. Wie zijn zijn vertellen zij graag hieronder nog even!

Even voorstellen

Wij zijn Fenne en Lieke Adriaans.
Wij mochten allebei pupil vd week zijn en dat vinden wij super gaaf!
Wij zijn (heel) bijna 10 en 8 jaar. Ook hebben we nog een oudere zus Mirte en een jonger zusje Bente. Ons pap en smam heten Ton en Sanne Adriaans- vd Ven, papa doet zaalvoetballen en mama voetbalt bij de veterinnen van de Millusse Boys.
Wij vinden voetballen allebei kei leuk. We kunnen ons dan lekker uitleven. We voetballen bij JO10-2 en JO9-2 van de Millusse Boys. Wij zijn voor PSV omdat papa en mama dat ook zijn 😜.

Groetjes Fenne en Lieke Adriaans

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

 

 

Deel met je vrienden