Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Luuk van der Slik pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Fiducia

Luuk van der Slik pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Fiducia

Luuk van der Slik is aanstaande zondag de eerste pupil van de week dit seizoen tijdens de bekerwedstrijd Milheezer Boys – Fiducia. Luuk speelt bij Milheezer Boys JO-10 en stelt zich hierbij alvast aan jullie voor!

Even voorstellen

Hoi allemaal,
ik ben Luuk van der Slik en ik ben 8 jaar. Ik vind het super leuk dat ik de eerste Pupil van de Week mag zijn in het nieuwe seizoen.
Zelf ben ik de keeper van Milheezer Boys JO10 en ik kom vaak kijken bij het 1e omdat mijn buurjongen Nick daar keept. Meestal komen mijn papa Patrick, mama Marjet en mijn zusje Anna ook mee. Anna speelt bij de JO8.
Ook kom ik graag in de kantine frikandellen eten. Ik vind de kantine in Milheeze heel gezellig, maar ook de kantine van SV De Braak waar ik op zondag keeperstraining heb.
Mijn favoriete club is Helmond Sport waar ik af en toe mag gaan kijken en ook gezellig in het supporterscafé wat kan eten en drinken. Mijn favoriete speler is Stijn van Gassel die in de Eredivisie bij Excelsior keept.
Ik denk dat Milheezer Boys deze wedstrijd wint en dat Nick de nul houdt. En ik hoop dat we veel lootjes verkopen! Tot zondag!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden