Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Mooie start nieuw voetbalseizoen jeugdteams

Mooie start nieuw voetbalseizoen jeugdteams

Zaterdag heeft de jeugd van Milheezer Boys met 6 jeugdteams deelgenomen aan het toernooi bij SJVV.

De JO8, JO9-1 en JO9-2 speelden een goede gezellige ochtend tegen verschillende andere clubs. Helaas geen prijzen gepakt maar wel een leerzame fijne dag voor ze!
De JO10-1, JO10-2 en JO12-1 gingen wel met de 1e prijs naar huis. 🏆

– JO10-1 speelde 4 spannende wedstrijden, wist 3x met 1 goal verschil te winnen en speelde er ééntje gelijk.
In de beslissende wedstrijd tegen Gemert werd echt karakter getoond door een snelle 0-3 achterstand om te buigen naar een 4-3 overwinning waarmee de toernooiwinst veilig werd gesteld.

JO10-1 en JO10-2

– Bij de JO10-2 was een tegenstander uitgevallen, dus moesten er eerst 3 groepswedstrijden worden gespeeld en daarna een finale. Uiteindelijk werden alle 4 de wedstrijden ruim gewonnen, maar het was vooral mooi om te zien hoe er al een echt team staat dat voor elkaar werkte en elkaar ook doelpunten liet maken.

Met twee bekers en een traktatie van Wes konden we met de JO10 weer naar huis.

Het seizoen is begonnen en dit smaakt naar meer!

De JO12-1 speelde in de poule tegen tegenstanders die we ook in de competitie gaan treffen dus was het meteen een goede meting voor ze waar het team staat aan de start van het seizoen. Het bleek te lopen als een geoliede machine. De jongens en meid speelden goed over, wonnen duels, toonden inzet en waren in alle wedstrijden overduidelijk de betere partij. Alle wedstrijden werden overtuigend gewonnen waardoor we met de eerste prijs in de tas weer richting Milheeze gingen. Het was een mooie warme dag waarin ze genoten hebben van het voetballen met elkaar, hebben laten zien dat ze klaar zijn voor het seizoen en dat veel friet en frikandellen eten voor de wedstrijden geen belemmering is om toch te kunnen winnen 🙂

JO12-1

Deel met je vrienden