Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Klaar voor het nieuwe seizoen

Klaar voor het nieuwe seizoen

Door fantastisch werk van onze onderhoudsploeg liggen de velden op ons sportpark er, ondanks de droogte, strakker bij dan ooit. Ook rondom de velden is het sportpark meer dan klaar voor het nieuwe voetbalseizoen.

Op het gebied van materialen hebben we als club het een en ander aangevuld. Zo hebben we een tweetal nieuwe trainingsdoelen beschikbaar en is het ballenrek gevuld met een nieuwe partij trainingsballen. Deze week starten ook onze jeugdteams weer en dat betekent dat het balletje weer mooi gaat rollen op sportpark ’t Rooi!

Op naar een mooi seizoen en hopelijk mogen we jullie, als speler of supporter, snel weer begroeten op of rondom onze velden!

Velden liggen er strak bij!

Twee nieuwe trainingsdoelen

Nieuwe trainingsballen

Complimenten aan de onderhoudsploeg voor de goede staat van het sportpark

 

Deel met je vrienden