Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Dankwoord Han van Rosmalen: “Bedankt voor vier fantastische jaren”

Dankwoord Han van Rosmalen: “Bedankt voor vier fantastische jaren”

Beste leden, supporters en spelers van Milheezer Boys,

De afgelopen vier jaar was ik hoofdtrainer van de selectie van Milheezer Boys en afgelopen maandag was mijn laatste wedstrijd met MB1 tegen SV Brandevoort. Met heel veel plezier en passie heb ik de trainingen verzorgd en de wedstrijden gecoacht, samen met een gedreven spelersgroep.

Het eerste jaar was het beste jaar. Met een keurige 3e plaats en 53 punten werd de nacompetitie veiliggesteld. Met name de gewonnen wedstrijden tegen Bavos en PVV zullen mij altijd bijblijven. De busreis naar Nederweert om de wedstrijd te spelen tegen SV Laar in de nacompetitie samen met de supporters was een hele happening. Helaas verloren we deze wedstrijd maar hadden wel een fantastisch seizoen gespeeld. 

Het tweede en derde jaar werd geteisterd door corona en hebben we niet veel wedstrijd gespeeld en ook weinig kunnen en mogen trainen.

Het afgelopen jaar hadden we een moeilijke start, maar wonnen we wel van Bavos. Na de winterstop heeft het team zijn vorm van het eerste jaar weer terug gevonden en wonnen we veel wedstrijden zodat de 4e klasse gehandhaafd bleef. 

Een woord van dank gaat uit naar natuurlijk het bestuur, mijn spelers, technische en medische staf die hard gewerkt hebben en mij waar nodig gesteund hebben. Een speciaal dankwoord gaat uit naar supporters die ons zowel in thuiswedstrijden als uitwedstrijden altijd aangemoedigd hebben. Daarnaast dank ik alle mensen waarmee ik bij Milheezer Boys te maken heb gehad zoals MB3, MB4 maar zeker ook de mensen die donderdag altijd in de kantine zaten om lekker bij te kletsen. Eigenlijk kort samengevat dank ik iedereen van Milheezer Boys voor vier fantastische jaren en wens ik hierbij de komende hoofdtrainer Roy Manders veel succes toe de komende jaren bij deze club.

Tot slot: blijf gezond en heb plezier in wat je doet.

Nogmaals dank!

Han van Rosmalen
Hoofdtrainer Milheezer Boys

Deel met je vrienden