Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Koen Zwanenberg pupil van de week tijdens laatste thuiswedstrijd

Koen Zwanenberg pupil van de week tijdens laatste thuiswedstrijd

Koen Zwanenberg is aanstaande maandag pupil van de week tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen: Milheezer Boys – SV Brandevoort. Koen speelt bij Milheezer Boys JO-9 en stelt zich hierbij alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Koen Zwanenberg

Hoi allemaal!
Komende maandag mag ik pupil van de week zijn bij Milheezer Boys 1.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Koen Zwanenberg en ik ben 8 jaar oud. Ik woon in Milheeze én in Helmond. Ik zit in groep 5 van basisschool De Kastanjelaar waar mijn favoriete vak gym is. De mooiste kleur vind ik geel en mijn lievelingsdier is de olifant. Ik houd enorm van voetballen. In mijn vrije tijd kijk ik dan ook graag op tv en YouTube naar wedstrijden en trics, train ik bij de Helmondse Voetbalschool, speel ik graag een potje FIFA op de PlayStation en op het veld bij Milheezer Boys JO9.

Ik zou later dolgraag profvoetballer willen worden. Mijn favoriete club is PSV en ik vind Gakpo de beste speler. Ik heb dan ook écht genoten toen ik dit jaar bij de KNVB bekerfinale was en PSV won van AJAX 🤩.

Ik denk dat het komende maandag 3-2 gaat worden voor Milheezer Boys.

Dus zet hem op mannen ⚽️💪!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden