Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Volgend seizoen een meidenteam bij Milheezer Boys? Maak kennis tijdens inlooptraining

Volgend seizoen een meidenteam bij Milheezer Boys? Maak kennis tijdens inlooptraining

Milheezer Boys is een levendige vereniging  waar het balletje lekker elk weekend rolt. Een levendige vereniging ook, waar jongens en meiden de weg naar het voetbalveld altijd weten te vinden. Voor het seizoen 2022-2023 willen we binnen onze vereniging een meidenteam oprichten met meiden in de leeftijd tussen 13 en 16 jaar. Lijkt het jou leuk om elke week met een gezellige groep meiden te trainen en in het weekend een wedstrijd te spelen, dan ben jij de speelster die we zoeken!

Inlooptraining maandag 23 mei
Benieuwd of voetbal iets voor jou is? Kennismaken met onze gezellige club? Op maandag 23 mei om 19:00 uur organiseren wij een inlooptraining waarbij je vrijblijvend een avondje mee kunt trainen. Ontdek het plezier dat voetballen te bieden heeft bij een vereniging waar gezelligheid hand-in-hand gaat met prestatie. Aanmelden voor de inlooptraining is niet nodig. Je kunt hierbij gewoon aansluiten. Nóg leuker is het als je een vriendin mee neemt!

  • Leeftijd tussen 13 en 17 jaar
  • Maandag 23 mei
  • Aanvang 19:00 uur
  • Sportpark ’t Rooi, Rooiweg 12 in Milheeze
  • Aanmelden niet nodig; vrije inloop

 

Deel met je vrienden