Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Daan & Ingrid stoppen na acht jaar met het beheren van onze kantine

Daan & Ingrid stoppen na acht jaar met het beheren van onze kantine

Het einde van een tijdperk komt helaas in zicht. Tijdens de laatste weken van dit seizoen zetten onze kantinebeheerders Daan en Ingrid van der Aa voor het laatst biertjes op de bar. Na acht jaar de drijvende kracht van de kantine te zijn geweest, hebben ze onlangs aangegeven dat het tijd is om hun beheerperiode af te sluiten. Het bestuur van Milheezer Boys betreurt het vertrek van Daan en Ingrid ten zeerste, maar respecteren uiteraard dit besluit. 

 

Daan en Ingrid zijn gestart in 2014 en hebben direct hun eigen draai en invulling gegeven aan het runnen van onze kantine. Onze leden waren dan ook direct te spreken over hun aanpak en enthousiasme en voelden zich snel thuis bij hen. Daan wist o.a. zijn persoonlijke touch door te voeren in de keuken terwijl Ingrid voor iedereen het vertrouwde gezicht achter de bar was.  Na dit seizoen komt er aan dit tijdperk helaas een einde en nemen zij dus afscheid als kantinebeheerders. Helemaal verdwijnen doen ze zeker niet, daarvoor vinden zij het veel te gezellig bij de club. Tijdens de seizoensafsluiting op 6 juni zullen we zeer zeker op gepaste wijze stilstaan bij hun vertrek. We nodigen jullie hierbij nogmaals van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de BBQ/seizoensafsluiting.  Opgeven hiervoor kan in de kantine bij…. Daan en Ingrid.

 

Eventuele geïnteresseerden voor de functie van kantinebeheerders bij Milheezer Boys kunnen contact opnemen met onze penningmeester Frank vd Berkmortel, tel. 06-13232773.

 

Daan & Ingrid alvast enorm bedankt voor jullie inzet!

 

Voor ons clubke het beste geven.

 

Bestuur Milheezer Boys.

Deel met je vrienden