Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Kom meetrainen bij Milheezer Boys!

Kom meetrainen bij Milheezer Boys!

Twijfel je nog of voetbal wel de sport is die jij wilt doen en wil je zonder verplichtingen kennismaken met de sport en onze vereniging? Dat begrijpen we heel goed. Daarom kun je bij ons eerst komen ‘proef-trainen’. Milheezer Boys biedt kinderen de gelegenheid – in de gehele maand mei – om met een team mee te trainen.

Kennismaken met voetbal én Milheezer Boys
Wat is er leuker dan al op jonge leeftijd sport en spel te beoefenen met je eigen leeftijdsgenootjes? Het is ook ideaal voor ouders om te kijken of de voetbalsport iets voor hun kind is. Op een training worden allerlei verschillende spelvormen aangeboden waarbij het altijd draait om het plezier van samen lekker buiten bezig zijn, het bevorderen van de motorische ontwikkeling en spelenderwijs kennis maken met het voetballen. Het goed leren omgaan met elkaar zoals dat hoort in een teamsport staat hierbij voorop. Respect voor elkaar en plezier staat bij Milheezer Boys hoog in het vaandel.

De trainingstijden zijn op maandag en woensdag vanaf 18:15 (afhankelijk van leeftijd, zie flyer hieronder)

Ben je geïnteresseerd en wil je een keertje vrijblijvend meetrainen? Dan kan natuurlijk! Trek je sportkleding aan en zorg dat je op één van onderstaande dagen/tijden aanwezig bent op het sportpark. Sluit aan bij een team en ontdek direct het plezier dat voetbal te bieden heeft!

Deel met je vrienden