Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Sjoerd Cox pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SPV

Sjoerd Cox pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SPV

Sjoerd Cox is aanstaande zondag pupil van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – SPV. Sjoerd speelt bij Milheezer Boys JO-10 en stelt zich hierbij alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Sjoerd Cox

Mijn naam is Sjoerd Cox. Ik ben 9 jaar en zit in groep 5 van basisschool De Kastanjelaar. Mijn papa heet Leon, mijn mama Chantal en mijn zus heet Karlijn. Ik voetbal in team JO10 van Milheezer Boys. Mijn favoriete voetbalclub is Paris Saint Germain en de beste speler vind ik Kylian Mbappé. Het leukste aan voetbal vind ik samen spelen met mijn vrienden. Later wil ik profvoetballer worden.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden