Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Jent Beckers pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SSE

Jent Beckers pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SSE

Eindelijk weer een pupil van de week tijdens de thuiswedstrijd van Milheezer Boys 1. Zondag is het de beurt aan Jent Beckers (Milheezer Boys JO-9), die pupil van de week zal zijn bij Milheezer Boys – SSE

Even voorstellen: Jent Beckers

Yo gasten. Wat gaaf dat ik deze week pupil van de week mag zijn! Mijn naam is Jent Beckers, ben 8 jaar oud en zit alweer in groep 5 van de Kastanjelaar.
Mijn vader heet Rob en mijn moeder heet Kristel. Ik heb ook een zus die Livv heet. Ik voetbal bij de Milheezer boys JO-9 en sta het allerliefst in de spits. Soms moet ik van
van mijn trainers ook in de verdediging staan. Dat vind ik niet erg zolang het maar niet de hele wedstrijd is. Mijn favoriete voetbalclubs zijn natuurlijk PSV en Paris Saint Germain. Daar heb ik ook de voetbalkleren van. Mijn favoriere spelers zijn Kylian Mbappé en Lionel Messi. Als ik later groot ben hoop ik net zo goed als hen te zijn. Tot zondag!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden