Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Blessure opgelopen? Maak gebruik van het inloopspreekuur op de club!

Blessure opgelopen? Maak gebruik van het inloopspreekuur op de club!

Zoals bij sommigen wellicht al bekend hebben wij reeds een langjarige samenwerking met JVDI De Fysioclub op het gebied van blessurebehandeling. Nu wordt deze samenwerking uitgebreid met het zogenaamde ‘clubsupport’ waarbij sprake is van een inloopspreekuur op de club. Dit zal verzorgd worden door Tom Peters, speler van Milheezer Boys 1 en fysiotherapeut bij JVDI De Fysioclub.

Waar en wanneer?

  • Iedere donderdag op afspraak van 18:30 uur – 19:30 uur op de club bij Milheezer Boys
  • Iedere maandag op afspraak van 20:00 – 20:50 op de praktijk JVDI De Fysioclub in Deurne
  • Iedere maandag op afspraak van 20:00-21:00 op de praktijk JVDI De Fysioclub in Gemert.

Gebruik maken van een van bovenstaande opties? Je kunt een plek reserveren via de website.

Kosteloze blessurebeoordeling

Alle leden van voetbalvereniging Milheezer Boys kunnen tijdens deze inloopspreekuren een blessure kosteloos laten beoordelen door een therapeut van JVDI De Fysioclub. Er zal advies worden gegeven wat je het beste kunt doen. Indien een speler op een andere trainingsdag geblesseerd raakt, dan bestaat tevens de mogelijkheid om je blessure kosteloos te laten onderzoeken door een van de therapeuten op maandagavond op de praktijk van JVDI De Fysioclub in Deurne of Gemert.

Wanneer een speler verzorgd dient te worden in de vorm van bijvoorbeeld sportmassage of taping, dan dien je een afspraak te maken met Gerrie Nooijen – 0657542502. Zij is op donderdagavond van 18:45 – 20:00 aanwezig om de spelers van verzorging te voorzien.

Over Tom Peters

Ik ben Tom Peters, ik ben van jongs af aan lid van Milheezer Boys en speel sinds mijn 18e in het eerste elftal. Daarnaast ben ik twee jaar werkzaam bij JVDI De Fysioclub en ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut op de HAN University of Applied Sciences Nijmegen. Mijn doel is om iemand met een blessure door middel van advies, optimale revalidatie en opbouw in training weer zo snel mogelijk, maar verantwoord, terug op het veld te krijgen. En dat diegene zonder klachten zijn/haar hobby weer kan hervatten.

Blessure opgelopen? Maak een afspraak

Loop je een blessure op, meld dit dan bij je eigen trainer en maak vervolgens online via de website een afspraak voor het blessurespreekuur. Je kunt ook JVDI de Fysioclub (085-782 16 16) bellen om een afspraak in te plannen voor het blessurespreekuur.

 

Meer weten over clubsupport, het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Tom Peters vertelt je er graag meer over. Je kunt Tom bereiken op tom.peters@fysioclub.nl.

Deel met je vrienden