Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

We mogen weer: competities worden hervat!

We mogen weer: competities worden hervat!

We mogen weer! De voetbalcompetities worden weer langzaam opgestart, publiek is weer welkom en ook de kantine mag weer open. Nog altijd gelden allerlei beperkingen, maar toch; we koesteren deze grote nieuwe stap vooruit

Als vereniging zijn we blij met de nieuwe coronaversoepelingen. Wel blijven we als vereniging onze verantwoordelijkheid nemen en vragen we iedereen om dat ook te doen: houd je aan de richtlijnen en gebruik je gezond verstand.

Met ingang van woensdag 26 januari gelden bij Milheezer Boys de volgende regels:

• Er mag getraind worden, zonder beperkingen qua groepsgrootte of tijdsvakken.

• Competities worden weer opgestart. Houd deze site in de gaten voor de nieuwe programma’s voor de komende weken. De KNVB zal daar zo snel mogelijk uitsluitsel over geven.

• De kleedlokalen zijn open en er mag ook weer worden gedoucht. Extra oproep aan spelers/trainers/leiders om de kleedkamers schoon achter te laten. Denk hierbij ook aan de 1,5-meter afstand.

• Voor iedereen vanaf 18 jaar of ouder geldt dat je op verzoek een Corona Toegangs Bewijs in de vorm van de corona-app moet tonen.

• Publiek is weer welkom bij de trainingen en wedstrijden, maar wel geldt te allen tijde de 1,5-meter-regel.

• De kantine gaat weer open. Net als in de rest van de horeca geldt een (uiterlijke) sluitingstijd van 22 uur. Binnen zijn er slechts zitplaatsen en moet 1,5e meter afstand worden bewaard. Bezoekers van 18 jaar en ouder moeten hun Corona Toegangs Bewijs tonen bij binnenkomst en op verzoek.

• Hanteer de algemene basisregels: was vaak en goed je handen, nies en hoest in je elleboog, geef elkaar geen hand, houd waar mogelijk 1,5 meter afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen bij de GGD of doe een zelftest, ook als je al gevaccineerd bent.

Namens bestuur bij voorbaat dank voor jullie medewerking en tot snel!

Deel met je vrienden