Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Roy Manders nieuwe hoofdtrainer

Roy Manders nieuwe hoofdtrainer

De 40-jarige Roy Manders uit Deurne  is volgend seizoen, 2022-2023, de nieuwe hoofdtrainer van Milheezer Boys. Manders volgt hiermee Han van Rosmalen op die na het lopende seizoen overstapt naar MVC.

Het bestuur van Milheezer Boys laat weten verheugd te zijn met de aanstelling van Manders. `We zijn ervan overtuigd dat we met Roy een trainer hebben aangetrokken die de jonge, leergierige en talentvolle spelersgroep verder kan ontwikkelen en kijken uit naar de samenwerking`.

Voor Roy Manders wordt Milheezer Boys zijn derde vereniging als hoofdtrainer. Zijn spelerscarrière voerde hem langs clubs als ZSV, Helmond Sport, Gemert en Deurne. Ervaring als hoofdtrainer deed hij op bij SJVV en bij Lierop.

Welkom Roy!

Deel met je vrienden