Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Gies van den Berkmortel pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Bruheze

Gies van den Berkmortel pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Bruheze

Zondag is het de beurt aan Gies van den Berkmortel (Milheezer Boys JO10), die pupil van de week zal zijn bij Milheezer Boys – Bruheze

Even voorstellen: Gies van den Berkmortel

Yes! Eindelijk is het zover, ik kijk er naar uit om op zondag 31 oktober pupil van de week te zijn bij Milheezer Boys 1.
Mijn naam is Gies van den Berkmortel. Ik speel met veel plezier in het leuke en fanatieke team van JO10. Ik ben 8 jaar oud en zit in groep 6 van de basisschool. Mijn grootste hobby is uiteraard voetballen en daarnaast houd ik van buitenspelen, gamen en spelletjes.
Mijn papa heet André mijn mama Kim, mijn zus heet Sien.
Mijn favoriete voetbalclub is Ajax en het Nederlands elftal, de beste speler vind ik Frenkie de Jong.
Het leukste aan voetbal vind ik winnen!
Later wil ik graag profvoetballer worden.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden