Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Ties van Kasteren pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Rood Wit ’62

Ties van Kasteren pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Rood Wit ’62

Morgen is het de beurt aan Ties van Kasteren (Milheezer Boys JO9), die pupil van de week zal zijn bij Milheezer Boys – Rood Wit ’62

Even voorstellen: Ties van Kasteren

 

Hoi mijn naam is Ties van Kasteren. Ik ben 8 jaar en zit in groep 5 van basisschool de Kastanjelaar. Mijn ouders zijn Dennis en Hanneke van Kasteren en ik heb een broertje Mees. Ik voetbal in het team van JO9 van Milheezer Boys, ook vind ik het erg leuk om te keepen. Mijn favoriet club is PSV en wat ik het leukst aan voetbal vind, is dat ik dit samen met mijn vrienden kan spelen. Later wil ik natuurlijk… profvoetballer worden!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden