Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Rabo Clubsupport: Stem op Milheezer Boys

Rabo Clubsupport: Stem op Milheezer Boys

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar het dorp samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en het dorp sterker maken. Om die reden organiseert de Rabobank al diverse jaren Rabo ClubSupport (voorheen ook bekend als de Rabo Clubkascampagne).

Van maandag 4 oktober t/m zondag 25 oktober 2021 kunnen leden van Rabobank regio Helmond Peel Noord weer stemmen op alle deelnemende verenigingen en stichtingen, zo ook op Milheezer Boys. Voor deze clubs stelt de bank een flink bedrag beschikbaar. Samen met de andere leden van Rabobank Helmond Peel Noord bepaalt u hoe dit geld verdeeld wordt: Hoe meer stemmen Milheezer Boys binnenhaalt, hoe hoger de bijdrage die de club ontvangt!

Rabo ClubSupport 2021Doel voor 2022
Wij willen met de opbrengst van de Rabo Clubsupport ervoor zorgen dat er in onze kantine en op ons sportpark meer activiteiten mogelijk zijn voor onze jeugdleden. Over de precieze invulling hiervan zijn wij nog in beraad en ideeën hiervoor zijn zeker welkom welke u mag melden bij één van onze bestuursleden.

 

Hoe werkt het stemmen?

Waar voorheen ingelogd moest worden op een aparte website, via een linkje in de mail, kan stemmen sinds vorig jaar via de app op je telefoon of de eigen Rabobank-omgeving. Door in te loggen in de app of op de Rabobank-website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘Doe mee en stem’ en daarna ‘Breng je stem uit’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies drie clubs, waaronder natuurlijk Milheezer Boys, en druk dan op ‘Volgende stap’.
  4. Druk daarna op ‘Stem bevestigen’ om je stem uit te brengen.

Breng uw stem uit

Stemmen kan tot uiterlijk 25 oktober. Kunnen wij op uw stem(men) rekenen?

 

* Klant zijn bij de Rabobank betekent niet dat je ook Lid bent van de Rabobank. Alleen leden kunnen stemmen. 

Deel met je vrienden