Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Swinkels Family Brewers en Milheezer Boys verlengen jarenlange samenwerking

Swinkels Family Brewers en Milheezer Boys verlengen jarenlange samenwerking

Op donderdag 1 juli hebben Milheezer Boys en Swinkels Family Brewers (Bavaria) de handtekeningen gezet onder een nieuwe overeenkomst waardoor de prettige samenwerking ook voor de komende vijf jaren is geborgd. Patrick Goris (Accountmanager, Swinkels Family Brewers) sprak daarbij namens de Lieshoutse bierbrouwer zijn waardering uit: “Wij dragen Milheezer Boys een warm hart toe en daarom zijn wij blij met de verlenging van het contract, zodat we ook de komende jaren weer aan jullie mogen leveren”.

Die leveringen worden trouwens al jaren verzorgd door Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria). “We zijn erg blij met de korte lijnen met Bavaria”, aldus kantine-beheerder Daan van der Aa die regelmatig contact heeft met accountmanager Patrick Goris. Uiteraard werd door alle betrokkenen het bierglas geheven om daarmee klinkend de overeenkomst te bekrachtigen.

 

Patrick Goris Milheezer Boys

Daan, Ingrid en Frank proosten samen met Patrick Goris (SFB) op de vernieuwde samenwerking.

 

 

Deel met je vrienden