Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Natuurpoort Nederheide langer verbonden als hoofdjeugdsponsor

Natuurpoort Nederheide langer verbonden als hoofdjeugdsponsor

Milheezer Boys is trots en verheugd te melden dat Natuurpoort Nederheide aanblijft als hoofdsponsor van de jeugdafdeling van onze club. Hotel-Restaurant Natuurpoort Nederheide heeft het hoofdjeugdsponsor contract, wat deze zomer afliep, met drie jaar verlengd.

Sinds maart 2016 is Natuurpoort Nederheide hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Milheezer Boys. De naam van het horeca-bedrijf prijkt niet alleen op de achterzijde van de shirts van onze jeugdspelers maar levert dankzij hun (financiële) bijdrage ook een belangrijk aandeel in de successen en ontwikkeling van onze jeugdafdeling.

Vertrouwen
“Wij zijn enorm blij dat de hoofdjeugdsponsor heeft besloten de sponsoring van Milheezer Boys, en in het bijzonder de jeugdafdeling, voort te zetten voor nog eens drie seizoenen”, vertelt penningmeester Frank van den Berkmortel. “Dat geeft rust en duidelijkheid voor de komende jaren. Wij danken eigenaar Jan Overeem in het bijzonder voor het vertrouwen. Juist ook nu, in deze bijzondere tijden.”

Over Natuurpoort Nederheide
Een hotel, restaurant, strandbad en vergaderlocatie in één. Dat is wat Natuurpoort Nederheide is. Gevestigd, middenin de natuur, op een prachtige locatie waar u een goed feest kunt vieren, maar ook ongestoord van de rust kunt genieten. Brabantse gastvrijheid, schitterende natuur, een uitstekende keuken en een warme ambiance komen bij Hotel Restaurant Nederheide op onnavolgbare wijze samen.

Deel met je vrienden