Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Geen inning van donaties Club van 50 en mogelijkheid tot aanmelden

Geen inning van donaties Club van 50 en mogelijkheid tot aanmelden

De leden van Club van 50 van de Milheezer Boys schenken jaarlijks een donatie van 25 euro per lid om extra activiteiten en faciliteiten voor de clubjeugd te kunnen realiseren.

Gezien de bijzondere situatie in verband met het coronavirus vanaf het afgelopen jaar heeft het bestuur besloten om dit jaar uit coulance geen donaties te innen. Al betaalde donaties zullen worden teruggestort en automatische incasso’s worden een jaar opgeschoven.

Ook lid worden van de Club van 50?

Van deze gelegenheid wordt gebruik gemaakt om belangstellenden op te roepen zich aan te melden als lid van de Club van 50. Voor uw donatie (die dus pas in 2022 ingaat) krijg je een vermelding op het bord van de Club van 50 in de voetbalkantine. Je mag en kunt meebeslissen over de besteding van de opbrengst van de donaties en wordt je op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 50. Aanmelden kun je bij voorzitter Peter Crooijmans (tel. 06-46564090 e-mail petercrooijmans@kpn.nl).

Deel met je vrienden