Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Circuittraining voor jeugdspelers en niet-leden

Circuittraining voor jeugdspelers en niet-leden

Voetballen en plezier. Daar draait het om. Op zaterdag 17 april organiseren wij een circuittraining. Deze is voor alle jeugdleden van onze club. Maar ook vrienden en vriendinnen, klasgenoten en kinderen uit de buurt mogen meedoen. Iedereen is welkom! Ben je nieuwsgierig hoe het is om te voetballen, maar ken je onze club nog niet zo goed? Doe maar lekker mee, er zijn ´veel leuke activiteiten!

Alle jeugd is welkom

De circuittraining, onder leiding van hoofdtrainer Han van Rosmalen, is voor alle jeugdleden van Milheezer Boys. En zij mogen allemaal vrienden of vriendinnen meenemen. Of klasgenoten, of kinderen uit de buurt. Iedereen is welkom. Dus ook kinderen die nog niet op voetbal zitten, of bij een andere club spelen. We maken er samen een gezellig voetbalfeestje van. Aanmelden via je leider/trainer (als je al lid bent) of 06 – 5260 0304 (voor niet-leden)

Eerste kennismaking

Zit je nog niet op voetbal? En ken je onze club nog niet (zo goed)? Dan is deze dag een mooi moment om eens te kijken of je het leuk vindt bij onze club. Je mag vast en zeker vaker meetrainen als je dat wilt.

Leeftijden

De circuittraining is voor jeugd van 5 t/m 18 jaar. Je speelt met kinderen uit de zelfde leeftijdsgroep. Per leeftijdsgroep maken onze trainers een leuke training met veel toffe oefeningen.

Programma

We verklappen natuurlijk nog niet alles. Laat je verrassen! Maar je bent veel met de bal bezig: tikken, mikken, dribbelen, schieten. We bedenken veel voetbalspellen die leuk en leerzaam zijn.

Leeftijdsgroepen en tijden

We werken met 2 leeftijdsgroepen. Die vind je hieronder. Ook zie je wanneer we beginnen en hoe laat we klaar zijn.

Groep 1

  • 9.15 – 11.45 uur
  • Jongens en meisjes (mini’s t/m 10-jarigen)

Groep 2

  • 13.15 – 15.45 uur
  • Jongens en meisjes (11 t/m 18-jarigen)

Aanmelden circuittraining

Meld je voor aanstaande donderdag 15 april aan via je leider/trainer (als je al lid bent) of via 06 – 5260 0304 (voor niet-leden)

Lid worden van Milheezer Boys

Meteen lid worden van onze voetbalvereniging? Dat kan! Spelen bij onze mooie vereniging kan al vanaf de leeftijd van 5 jaar. Inschrijven is zelfs al mogelijk voor kinderen die vier jaar zijn. Wij kunnen dan alvast rekening houden met de interesse en de indeling voor het komende seizoen.

 

 

Deel met je vrienden