Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Keeperstraining jeugdkeepers Milheezer Boys een succes!

Keeperstraining jeugdkeepers Milheezer Boys een succes!

Vanaf de start van dit voetbalseizoen wordt er binnen Milheezer Boys keepertraining aangeboden voor de sluitposten van de hogere jeugdelftallen JO11, JO13 en JO15.

De 4 vaste keepers van onze hogere jeugdelftallen te weten; Maud Biemans (JO15), Sven van Summeren (JO13), Daimy van Boven (JO13) en Juul Meulenbroeks (JO11) worden wekelijks op donderdag getraind door Rex Beekmans, keepertrainer van de selectie elftallen.

Rex traint ze wekelijks gedurende drie kwartier en brengt ze alle fijne kneepjes van het keepersvak bij. Hij zorgt er met zijn kennis en ervaring mede voor dat onze keepers de juiste training en aandacht krijgen én ook de technieken eigen maken die nodig zijn om zich zo optimaal te kunnen ontwikkelen als keeper! Een extra aanvulling buiten de reguliere trainingen met het eigen voetbalteam.

Vanuit Rex horen we veel positieve geluiden rondom de ontwikkeling van de doelmannen en doelvrouw. Ook op de trainingen met hun eigen elftallen zien we wekelijkse vooruitgang!
De spelers zelf zijn erg leergierig. Ze zijn enthousiast over de training en hebben er heel veel lol in. Een training waar ze wekelijks naar uit kijken!

 

Deel met je vrienden