Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys en Han van Rosmalen verlengen contract met een jaar

Milheezer Boys en Han van Rosmalen verlengen contract met een jaar

Hoofdtrainer Han van Rosmalen heeft zijn contract met Milheezer Boys met een jaar verlengd en blijft daarmee tot en met medio 2022 hoofdtrainer bij Milheezer Boys. De verlenging is een logisch gevolg van een prettige samenwerking tussen Van Rosmalen en Milheezer Boys.

Van Rosmalen trad twee en een half jaar geleden aan bij Milheezer Boys en gaat met deze verlenging aan zijn vierde seizoen beginnen. Bestuur en selectie zijn blij met deze overeenkomst. “We zien en merken dat de chemie tussen de spelers, de trainer en het bestuur nog niet is uitgewerkt”, aldus voorzitter Janko Akkers.

Prima resultaten
In het eerste seizoen onder leiding van Van Rosmalen eindigde Milheezer Boys op een verdienstelijke derde plaats en mocht het, met een periodetitel op zak, strijden voor promotie naar de derde klasse. Helaas was SV Laar in de eerste wedstrijd te sterk. Het seizoen daarna stond Milheezer Boys in de middenmoot in de vierde klasse. Het huidige seizoen was nog maar vier wedstrijden onderweg, voordat dit werd afgebroken wegens het coronavirus.

We kijken uit naar een goed vervolg van deze samenwerking en wensen Han (en team) veel succes toe!

 

 

Deel met je vrienden