Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Stem op Milheezer Boys met Rabo ClubSupport

Stem op Milheezer Boys met Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport is gestart! Tot en met 25 oktober kun je – als klant van de Rabobank – stemmen op Milheezer Boys. En deze stem is geld waard voor onze club! Lees hier meer over hoe je kunt stemmen. 

Wat is Rabo ClubSupport?

Ieder jaar verdeelt de Rabobank een deel van de winst onder lokale verenigingen. Hoeveel geld iedere vereniging krijgt, wordt bepaald door het aantal stemmen op die vereniging. Als je stemt op Milheezer Boys, verdien je dus geld voor onze club.

En dat stemmen loont! In 2017 haalde we maar liefst €670,50 op met jullie stemmen. In 2018 was dit €522,72 en afgelopen jaar €572,70. Een financiële bijdrage waar we als club erg gelukkig mee zijn!

Dit jaar is het doel om van de opbrengst onze vereniging representatief te vertegenwoordigen op de zaterdagen. Met de opbrengst willen wij al onze jeugdleiders voorzien van nieuwe clubkleding. Hiervoor is deze actie van de Rabobank een welkome aanvulling. Verder willen wij weer investeren in nieuwe trainingsballen en -materialen zodat onze leden hopelijk met nog meer plezier kunnen sporten.

Hoe kan ik stemmen?

Als je lid bent van de Rabobank, kunnen je stemmen uitbrengen. Het stemmen gaat dit jaar via de Rabobank App op je smartphone of via internetbankieren. Dat werkt als volgt:

1. Log in op de Rabo App of via Internetbankieren

2. Ga naar Zelf regelen Lidmaatschap

3. Ga naar ClubSupport

4. Selecteer minimaal 3 verenigingen en klik op ‘stem uitbrengen’. Je kunt vijf stemmen verdelen en je mag 2x op Milheezer Boys stemmen!

5. Breng je stem uit.

 

Stemmen kan tot en met 25 oktober. In november zal de uitreiking plaatsvinden. We hopen dat we ook op jullie stem kunnen rekenen!

 

Deel met je vrienden